I eftermiddag snurrar bollen allt fortare i lokalfotbollen och det i nästan alla serierna. Det är bortamatch för Räppe i tvåan mot Dahlstorp, som ligger en poäng före. Charlie Windehall tillbaka efter avstängning och Ilijas grabbar har blickarna uppåt i tabellen.

Är Växjö United klara för tvåan efter dagens match? Osby på hemmaplan och tre nya poäng? Kampen om andra platsen fortsätter och det är Blekingemotstånd för Älmhult och Ä/L.

Vad händer fyrans topp tre? Vilket lag leder serien efter dagens matcher?  Grimslöv eller Slätthög? Växjö Norra har ännu inte gett upp. Toppmöte på Furuskans mellan ettan och trean.

I västra fyran västra viktig match för Markaryd och på KÄMPEVALLEN!!! Superederbyt i repris, Guddarp mot Ljungby, Årets derby och LIF är ute efter revansch. Vi glömmer aldrig vårens match på Lagavallen. 1115 åskådare 1-2 efter Guddarpsmål av Blaag och Lööv. Blir det nytt publikrekord på Guddarps arena idag?

Har Liatorp/Eneryda börjat att darra? Är det något lag, som skall slå LEIF är det formtoppade V/D. I dag är det dags på Dänningevallen, eller hur?

I damtvåan fortsätter Älmhultsdam utmana Huskvarna i toppen.

15/9 Dahlstorp-Räppe, Hörviken-Gransholm, United-Osby, Ronneby-Älmhult, Karlshamn-Ä/L, Slätthög-Vislanda, Grimslöv-VBK, Norra-HAIF, Lindås-Åseda, Lessebo-Åryd, Vaggeryd-Markaryd, Guddarp-Ljungby, Furuby-Konga, Vissefjärda-Moheda, Tingsryd-Nöbbele,  Häradsbäck-Norrhult, V/D-LEIF, Tvärskog-Alstermo, Angelstad-Hallaryd, Ljungby-Vetlanda, Ingelstad-Fredriksdal, Waggeryd-Älmhult,