Mycket viktig Superettan match i Västerås i eftermiddags när hemmalaget VSK och Öster möttes i bottenkamp. Det blev en försiktig inledning från båda lagen de första 45 minuterna och Öster gick sällan framåt, men var ändock det lag, som skapade flest hörnor och t.o.m lite heta chanser i slutminuterna. Först Kacevic med skott över och sedan Wall med skott utanför efter pass från Andreasson.

En första halvlek med mycket nerver utanpå tröjorna. Båda lagen med massor av felpass och felbeslut och passningar gick hellre bakåt än framåt. 0-0 efter de första 45 minuterna.

Den första blev inte riktigt den andra lik, då VSK tog över taktpinnen och kom fram i alltmer farliga attacker, som först gav Tobias Anderssons jätteräddning och som höll Öster kvar i matchen, men 1-1 kom och sedan under de sista minuterna var det mycket VSK. Öster kämpade för en poäng och Calle Johansson fick bollen och nickade i den 92:a minuten till Johannesson, som distinkt satte bollen i nät. 2-1 till Öster och ännu en trepoängare.

Det kunde slutat med 0 poäng efter Velic lite konstiga byte, där han plockade bort långe och nicksäkre Örnblom och flyttade ner Silka? Samtidigt byte Wall och Helg, då vi äntligen fick se lite kvalitet i Wall, blev han utbytt? Kapcevic skadad och in kom Johannesson, som ni läst MATCHHJÄLTEN!!!

Västerås – Öster 1-2

NU ser det verkligen bättre ut. Syrianska 22, Öster 23 (-22) —- BP 23 (-11), GAIS 25 (-15) —– Frej 25 (-13), Trelleborg 30, Västerås 30.

30/9 Frej-Brage, Degerfors-Syrianska

Foto: bilderna.it