Dagens uppskjutna match i tvåan mellan Räppe oh Kristianstad på VISMA arena inleddes i den 23;e minuten med Räppeledning 1-0. Det var ett hemmalaget utan Börjesson, Bakkabulindi och, Kapcevic, alla tre forwardsessen fortfarande skadade. Dessutom saknades lagkaptenen Anton Andersson, avstängd. Kristianstad kvitterade ledningen strax före paus och hemmalaget hade det riktigt svårt att få till sin beryktade anfallsspel. Skada på Friman och comeback för Kreshnik Ashlani.

I andra halvlek, som spelades i 45 minuter var det inledningsvis chanser åt båda håll. För Räppes del i första hand Avdic och Mellberg. Mycket hemmaövertag i andra halvlek, men inga mål. Wn vunnen poäng för Kristianstad och två förlorade för Räppe. 11 poäng på nio matcher, nu måste det till nya poäng för att rädda kontraktet.

Nio av NU återstår 4 omgångar för Räppe. Österlen (b), Huskvarna FF (h), Syrianska (h), Dahlstorp (b). Tufft, då alla dessa lag är TOPP fyra i dagsläget, men detta kanske passar Räppelaget bättre, att slå ur underläge.

Räppe-Kristianstad 1-1 (1-1)