Seriespelet är över och för några lag återstår kval spel för högre serie, eller för att rädda nytt kontrakt. Det börjar smått röra sig på tränarsidan och flera föreningar diskuterar just nu sina planer och mål inför 2021. En hel del förändringar kan vi säkert räkna med.

Vi har fått in en hel del information från olika tränare om situationen inför 2021 och Gustaf Lundholm med kontrakt ytterligare ett år med Växjö Norra IF, laddar för fullt inför 2021. Efter sex (6) säsonger, som ansvarig tränare för Ingelstads IK, tackar Thomas Andersson för sig och hoppas på nya äventyr. Ola Gustavsson i Liatorp/Eneryda IF och Darco Vujcic Sandsbro AIK jobbar vidare i samma klubbar 2021. Efter en fantastisk återkomst säsong i trean för Ljungby IF, där man nästan nådde kval till tvåan, tackar enligt Ljungbykällor Samir Hodzic ? för sig. Senaste nytt från Jerry Holmbeck.– Brutit kontraktet med Rottne.

En annan tränare, som för något år sedan verkade i lokal Kronobergsförening, vill nu återkomma till Kronobergsfotbollen. Det är Niklas Macauley, som var tränare för Rottne 2019.