Mitt favoritlag Queens Park Rangers!

Arsenal, Liverpool, Leeds, Milan, Real Madrid, Barcelona o.s.v. När man kollar runt bland kompisar och vänner är det verkligen skiftande tycke och smak, när det gäller världsfotbollen. Hade själv Totteham, som lite grabb, när TIPSEXTRA fanns på TV-lådan i min tidiga ungdom.

Sedan mitten av 70-talet är mitt lag Quenns Park Rangers (QPR), ett Londonlag, som jag första gången såg på Loftus Road 1975/76. Var på fotbollsresa en vecka i London och besökte träningar och match med QPR. Laget var då ett topplag i första ligan med landslagsspelare, som Stan Bowles, Gerry Francis och Phil Parks i truppen. En liten arena  “LOFTUS ROAD”, som tar ca. 19000 och en hemmaarena, som oftast är fullsatt. 2018/19 tränas laget av fd. förbundskaptenen Brian McLaren. härlig atmosfär runt träningsanläggningen. 

QPR, som på 70-80 talet var ett av Englands främsta är nu mera lite upp och ner i ligasystemet och huserar i nutid i andra ligan CHAMPIONSHIP med blandad framgång. I dagsläget på den övre halvan av tabellen, men steget till Premier League känns ganska långt borta. 2017 var vi senast på Loftus Road, där hemmalaget mötte Bolton.