Idag dags för två viktiga matcher för våra allra bästa lag. Först ut Växjö DFF, som kl. 13.00 tar emot Piteå på VISMA Arena i en match, där laget måste ta tre poäng för att klara nytt kontrakt. Ett VDFF, som i veckan besegrade ettan laget och Småländska konkurrenten IFK Kalmar i Svenska Cupen med 3-1 och visade att man kunde göra mål framåt.

Mötet i Växjö idag mellan dessa två lag, där Växjö med  15 poäng och Piteå 16, båda jagar en ny trepoängare. Växjö vann på bortaplan mot Piteå med 1-0 och båda lagen har på sista tiden haft mycket svårt, att vinna och göra mål. I Piteås fall länge sen med en bortavinst. Kanske lite svårt för Växjöcoachen, att ta ut rätta spelarna inför denna viktiga match.

Lite senare idag också match för Öster, som kl. 17.30 möter Norrby i Borås. “Hemmaplan” för James Keane och då kan allting hända. Norrby, som spelar i första hand för nytt kontrakt och vi vet att matcherna mellan lagen brukar vara jämna. Norrby har kryssat 3 och förlorat 4 av sina 10 hemmamatcher. Öster har vunnit 4 och kryssat 4 av sina 11 bortamatcher. Lutar åt en knapp seger för något av lagen eller KRYSS.

Växjö DFF-Piteå, Norrby-Öster