Säsongen är över för de flesta av våra länslag, men det jobbas febrilt med att bygga upp organisationen inför 2020 med tränare o.s.v.

Christian Stridh förlänger med HAIF, som var nära kval till trean. Sammalunda när det gäller Gransholms IF, där Ulf Paldan fortsätter även 2020.

Enes Achmetovic framgångsrik i IFK Grimslöv i fyran och trean fortsätter nu sin tränarkarriär i division 3 laget Gnosjö IF

Efter två serievinst men missat kval för sitt Rottne IF, tar tränaren Niklas Macaley nya tag med ett nytt uppdrag och det i division 4 för Vrigstad IF.

Vislandatränarna Christian Lundberg och Ronnie Aronsson fortsätter i föreningen ytterligare ett år i VIF.

Vederslöv/Dänningelanda IF, som länge var med och fightades om en kvalplats till fyran fortsätter med Niclas Magnusson, som huvudansvarig och han tar hjälp av Erik Palm, Linus Andersson och Richard Hållbus, som ass- och mv -tränare.

 

 

“Frimånaden” är inte långt borta och då måste allt vara på plats, när den långa försäsongen börjar igen. Frimånad för amatörer:Period fr.o.m. den 15 november t.o.m. den 15 december. Här är några begrepp: Amatör:Spelare som inte uppbär någon ersättning från en förening eller spelare som under ett kalenderår uppbär lön eller annan inkomstskattepliktig förmån som uppgår till mindre än 10 000 kr.