Dagens fortsättning på gårdagens match mellan Ljungskile och Öster är över och det var en kamp mellan två lag, som ville mycket men inte fick spelet att stämma alls. Det var mycket fram och tillbaka med bollen och ett tempo i passningsspelet, som var alltför tafatt. 0-0 i halvlek och Öster gjorde sina försök, men anfallsspelet fungerar dåligt och framåt under större delen av matchen var det bara Petar Petrovic, som kunde röra om i den gröna grytan,

I slutet av andra halvlek byttes Mattias Pavic in och då hände det i 87:e minuten, när Pavic fick tag på en målvaktsretur efter skott av Petrovic och hans lyftning kunde Simon Alexandersson nicka i mål till 0-1. Det blev ytterligare ett mål för Öster när Pavic iigen hittade fram till Calle Johansson och han satte säkert 0-2 i 90e minuten.

Seger men ingen bra match av Öster, som inte fick ut mycket av sitt övertag med boll. När mittfältarna kommer med bollen har de svårt att hitta forwards, då de oftast står stilla eller gömmer sig i motståndarförsvaret. Idag hade Stefan Karlsson det svårt att komma runt på kanten och då krävs det bättre organisation centralt.

Vi får ge försvaret bra betyg, liksom Petrovic, Drott och innhoppande Pavic. – Öster seger med 2-0