En medioker inledning av seriespelet med 2-2 mot Degerfors med tappad ledning på övertid, 1-3 mot HIF och tredje matchen idag söndag mot nykomlingen IK Brage, som är obesegrade efter två omgångar.  FEM (5) insläppta mål och Christian Järdlers största huvudbry är hur han skall få ordning på försvarsspelet.

Det läcker kraftigt i markeringsspelet och motståndarna har alltför lätt kommit fram för inlägg på båda kanterna, när försvarslinjen snabbt faller och lämnar stora ytor framför sig. Dags för  entré av MÅNZ KARLSSON?

Spelet i sista tredjedelen har också mycket att önska och effektiviteten måste bli bättre. Det fanns missar både bakåt och framåt i båda inledningsmatcherna, mest hårresande i motståndarnas straffområde.

NU gäller det hemmapremiär på Myran och gästerna IK Brage, som efter 0-0 i inledningsmatchen mot AFC gjorde fyra (4) mål hemma mot Gefle. Ett extra öga på tvåmålsskytten Simon Alexandersson får försvaret hålla koll på för att gästerna inte skall resa hem med 3 poäng i trunken.

Christian Järdler har inte mycket att laborera med i sin trupp. Försvarsmässigt kanske en Månz Karlsson och framåt en Admir Bajrovic och Carl Johansson, ser vi som enda alternativ till den startelva han ställde på plan senast.

3 omgångens matcher

14/4 Frej (1)-Helsingborg (3), Gefle (3)-Degerfors (1)

15/4 Öster (1)-Brage (4), Gais (6)-Falkenberg (6), AFC (1)-Värnamo (0),

16/4 Varberg (0)-Jönköping(0), Halmstad (3)-Norrby (4)

17/4 Landskrona (3)-Örgryte (6)