Det blev en tuff och ganska dålig match på Myran idag, när Öster och VSK möttes i tredje omgången. Båda lagen obesegrade och ganska ovilliga att släppa till bakåt. Få chanser skapades och det var först i andra halvlek det utbyttes några måltillfällen. VSK var närmast med ett stolpskott och ingen kan säga att oavgjort var orättvist.

Vi tror att både Velic och Askebrand var nöjda, att inte åka på ett baklänges mål de sista 10 minuterna. Det hade varit tungt. I Öster slet försvaret med mv. Mehic i spetsen alldeles utmärkt. Ett stort plus också till Mattias Pavic, som var bäst framåt.

För vårt andra elitlag; Växjö DFF började inte årets matchspel något vidare. Helt överkörda av Linköping på bortaplan och nollade med 3-0. Det krävs mycket bättre takter inför fortsättningen. I trean sydvästra fortsätter Åryds IK plocka poäng och efter två mål av Nedanovski fick laget 1 poäng hemma mot Sölvesborg.

Öster-Västerås 0-0, Linköping-Växjö DFF 3-0, Åryd-Sölvesborg 3-3, Sandsbro-V/D 6-1, Bredaryd-Guddarp 2-0, Skeppshult-Angelstad 5-3, VBK-Team Södermöre 5-1, Ljungby-Lilla Träslöv 0-6, Älmhult-Valinge/D 4-1