Idag eller eftermiddag spelar våra två elitlag igen. För ÖIF hemmaplan, för VDFF bortaplan. Efter vårens spel sätter vi ett stort frågetecken för lagen. Hösten kommer bli en kamp för nytt kontrakt.

Kl. 17.30 på Myran åter dags för Östergrabbarna. EN hemmaseger, totalt 11 poäng och NÄST SIST i tabellen. TFF ett lag idag 4 poäng före. En ny förlust finns inte på kartan. Det får INTE bli 7 poäng!!!

NU måste snart CJ få till något nytt i sitt lags spel på planen. Öster har bollen, spelar runt och passar och passar. DET ÄR MÅLEN som RÄKNAS och ger poäng. Det är dags för Öster att spela mer på chans, Se till att bollen och forwards finns i sista tredjedelen. GE de UNGA SPELARNA chansen tycker vi, men istället värvas James Keene 34 år. VÅGA MER både på plan och på bänken.

Kl. 17.30 på Malmö IP en tuff återstart för  “nya” VDFF, med nytt finländskt nyförvärv, Ria Öling, nytt tränarpar och VM bronsmedaljören Anna Anvegård. VDFF måste också börja göra mål. TVÅ mål på matcher är alldeles för dåligt. NU måste poängen spelas hem för att avancera i tabellen.

21/7 Öster-Trelleborg, Rosengård-VDFF