Dagens Superettan match på gamla Ullevi mellan Örgryte och Öster är slut och historien upprepar sig för Östergrabbarna. Motståndarna gör avgörande mål sista 10 minuterna.. Det saknas udd i Östers anfallsspel och det blir en tung höst för alla Österfans

Efter en jämn match de första 60 minuterna var det hemmalaget som tog över spelet och avslutade sista 30 med två fina mål. 1-0 efter inspel från vänsterkanten, där Silverholt helt tappade markering i straffområdet. 2-0 efter fin nick av före Mohedaspelaren David Engström.

Öster höll jämna steg med ÖIS under första halvlek, då båda rullade boll inom laget, utan att direkt avancera och komma till farligheter. Mycket spel i egna backlinjen, men när man kom in på motståndarens planhalva blev det oftast stopp.  Drygt 10 Österhörnor i matchen, som slogs bort utan några målchanser.

I andra halvlek inledde Öster starkt med att hålla i bollen, men spelet framåt fungerar inte alls. Enda tillfället hade Öster, när Silverholt nådde Johannesson i straffområdet, men hans försök till avslutning misslyckades.

Under de sista 30 minuterna verkade orken ta slut och det var mycket ÖIS och hemmamålen kom som på beställning, när det inte händer något framåt. En tung höstinledning och återigen baklängesmål sista 10.