Växjö Norra presenterar kommande säsongs första nyförvärv i hemvändaren Jacob Croby Edh, senast i Räppe GOIF! Jacob, en offensiv spelare som är född 1998, började sitt fotbollsspelande i Växjö Norra men hamnade till slut i Sandsbro, där han 2017 hade en framträdande roll och ledde klubben till uppflyttning till div.3.

Efter den fina säsongen så värvades han inför 2018 till Räppe GOIF, men nu väljer Jacob att vända hem till Växjö Norra igen, vilket vi är stolta över!
– Kul att vara tillbaka i Norra! Jag ser fram emot att spela för en klubb med en tydlig framtidsvision, bra organisation och där man har alla möjligheter att fortsätta utvecklas!
 
Tränare Gustaf Lundholm om nyförvärvet: – Jacob är en poängspelare med bra speluppfattning, bra fötter och en näsa för mål. Han är användbar på de flesta offensiva positionerna och kan räkna med att han kommer ges stort ansvar i vårt spel. Han ser fram emot utmaningen att ta klubben framåt och vi ska tillsammans göra vårt yppersta för att han ska få ut sin fina kapacitet till fullo!
NU väntar vi på nyförvärv nr 2. Mr. X?