Ny vecka, måndag kväll och ny match i Superettan för topplaget Östers IF. 11 poäng och en andra plats inför 6:e omgången och nu match i Uppsala mot Dalkurd. Segrar igår för Sundvsall, Halmstad och Degerforskräver ny Östervinst för att behålla andra platsen över omgång 6. Dalkurd har en vinst och en förlust på hemmaplan. Öster har en vinst och en oavgjord på bortaplan.

Vad kommer Velic med för lag? Några stora förändringar är inte att vänta. Det gäller att rida på framgången och plocka så många poäng som möjligt. I målvakten Mehic har Öster äntligen fått en klippa, som levererar varje match och han har tre nollor att försvara. Försvaret ser verkligen stabilt ut och Månz Berg får tufft att ta tillbaka sin plats. Karlsson/Silverholt offensiva kvaliteter har gjort ett gott avtryck och Fredrik Lundgren gör mål!

På mitten defensivt har Denis flera säkra pjäser att välja på Perssson, Drott, Ammar i den social positionen och Henningsson, Johansson, Pavic, Petrovic, Sörenssen och Nordström, som alternativ på kanterna. Framåt lite tunnare med Keane och Alexandersson.

Dalkurd-Öster kl. 19.00 Uppsala