SOMMARLEDIGHETEN är slut och den lokala fotbollen, som tjuvstartade i lördags är denna veckan i full gång. Matcher varje dag måndag till söndag denna veckan. Det är matchstart ikväll på Moheda IP och veckans matcher slutar med Öster på Domnarvsvallen i Borlänge mot Brage.

VDFF-Djurgården och hemmavinst borgar för att laget spelar i allsvenskan även 2020 om vi tittar till det fotbollsmässiga. Hur det blir med ekonomin tar vi senare. Tuffa matcher för division 2 lagen och i trean är tre av fyra lag i spel för att börja plocka poäng direkt.

I fyran jagar Ljungby och Åryd vidare mot trean och i femmorna är det Tingsryd och D/P, som har topplatserna. I damtvåan SERIEFINAL på lördag.

Viktiga matcher för de flesta lagen. Det gäller att hänga på i toppen eller klara nytt kontrakt. Vi ses på din hemmaarena, eller hur?

Här är veckans alla matcher

5/8 Moheda-Värnamo
6/8 Furuby-Skruv
7/8 Alvesta-Lammhult
8/8 Bor-Kånna, Göteryd-Hamneda, Ryssby-HiTs
9/8 VDFF-Djurgården, Älmeboda/Linneryd-Berga, Gransholm-VBK, Värnamo-Strömsnäs, Ljungby-Moheda, Slätthög-Rejban, Lessebo-Färjestaden, Hossmo-Ingelstad, Norrhult-Flerohopp, Å/T-Konga, BOIS-Örsjö, Nöbbele-Tingsryd, LEIF-Vislanda, H/R-Stockaryd, Torpa-D/P, Hultagård-Lenhovda, Tolg-Virserum, Älghult-Fagerhult, Kosta-Urshult, Sandsbro-Araby, Virestad-Wexio
10/8 Nosaby-Räppe, Grimslöv/VT-Lindsdal, Norra-Hörviken, Skene-Markaryd, HAIF-Forsheda, Blomstermåla-Åryd, Alstermo-Rottne, Lammhult-Angelstad, V/D-Horda, Värnamo-Älmhult, Hultsjö-Ljungby, Vetlanda-Ingelstad
11/8 Brage-Öster