Två ovissa femmor med femton (15) länslag. Heta derbyn både i södra och sydvästra serien under vår och höst. Redan på fredag kväll är länslagen i gång och det bjuds på ett riktigt lokalderby, när föreningarna i Tingsryds kommun, Konga SK och Tingsryd United möts på Örmovallen. Nykomlingen KSK mot storebror i TU. Verkligen en oviss historia!!!

I södra gruppen

Är det dags för Ingelstads IK, att ta steget upp i fyran från södra gruppen 2019? Laget har varit nära flera år, men fallit på målsnöret. Har tränaren Thomas Andersson fått ihop pusslet inför 2018? Nykomlingarna Moheda IF och nya Växjö BOIS har ambitioner och vilja, men hur mycket kunnande finns det och hur långt räcker det?

I sydvästra gruppen

Delary/Pjätteryd föll snöpligt ur fyran 2017 och vill med all säkerhet snabbt komma tillbaka. Vi tror också på ett bra år för Torpa IF, det kan vara dags för Palm och hans grabbar, men det blir tufft mot bra lag från Värnamoregionen.

12/4 Reftele-Hillerstorp

13/4 Strömsnäsbruk-Forsheda, Liljan-Agunnaryd, Bosna-Västboås, Häradsbäck–Ingelstad OBS inställt, Furuby-Vissefjärda, Konga-Tingsryd, Norrhult-Nöbbele, Moheda-LEIF OBS inställt, Växjö BoIS-V/D

14/4 Kulltorp-Delary/Pjätteryd

15/4 Burseryd-Torpa