Det är dags att lägga mina nästan tjugo (20) år av lokalfotbollsbevakning i Kronoberg på hyllan och min undran är, finns det någon därute, som vill ta vid och fortsätta när fotbollssäsongen 2019 börjar?

Eftersnack, Fotbollsnack och nu Kronobergsfotbollen. Alla dessa trevliga möten med tränare, ledare, publik och självklart domare  + alla glada tillrop från mina följare, har verkligen förgyllt min bevakning av den lokala fotbollen i Kronoberg under alla dessa år. Intresset finns kvar, men nu räcker tiden och orken inte till och förhoppningsvis finns de någon, som är intresserad.

Jag tackar alla, som stöttat mig, ställt upp på intervjuer och med resultat och bilder. Det har varit en fantastisk rolig tid att få jobba med det jag verkligen tycker om.

Är DU intresserad och vill veta mer kontakta mig på sjoholmhasse@gmail.com eller slå en signal till 0733822886

www.kronobergsfotbollen.se 

@fotbollkron  

     Kronobergsfotbollen