modoub
Från Play & rewind på facebook.com kommer ett inlägg från tidigare Växjöbaserade Modou Barrow, numera fotbollsproffs i Premier Leaugue med Swansea, om hans tid i  Växjö och Araby.

Hej ‪#‎Araby‬ det är er bror Modou Barrow. Allt jag kan säga om Araby, är det kommer alltid att vara i mitt hjärta. Jag har aldrig älskat nån annan stadsdel mer än va jag älskar Araby.

De är där allt började för mig, allt pga kärleken från folket som jag växte ihop med. Alla har stöttat mig med fotboll för att komma där jag är idag. Inshallah, de kommer mera. Jag vill säga till alla unga i Araby att fortsätta kämpa på, det gjorde jag. Jag tränade på varje dag och visste att jag hade massor med kärlek omkring mig. Allt jag gjorde var att träna hårt för att uppnå mina mål. Ibland när mina polare skulle till Evedal på en fin sommardag,så stannade jag och tränade helt ensam. Även när det var TC disko så stannade jag hemma.

Ungar var duktiga och smarta och tänk på att ni har otroligt goda människor runt omkring er ‪#‎medkärlek‬. Visa respekt för dom äldre som jobbar på #ArabyParkArena.De lägger mycket tid för er, så ni kan lyckas med era drömmar så som de stöttade mig. Även här i Swansea brukar jag berätta om araby och inshallah så ska jag försöka skicka några Swansea kläder så ni alla kan vara ännu mera stolta och veta att jag har araby i mitt hjärta. Och på sommar uppehållet kommer jag, hoppas på vi kan ha otroligt rolig turnering.

Unga, va stolta att ni är från araby, och jobba hårt. Jag vet det kan vara svårt ibland. Men mycket viktigt ni fortsätter jobba hårt med mål.Gud hjälper oss alla att nå våra drömmar. Jag älskar er alla. Ni är underbara alla!!! Araby i mitt hjärta…‪#‎ModouBarrow‬, ‪#‎SwanseaCityAFC‬.

DSC_1440