Ett starkt bortakryss för Räppe i tvåan och laget är fortfarande med även om det skiljer några tuffa poäng fram till de tre första platserna. Förlust för Ä/L och nu gäller det att knega vidare om poängen och kontraktet. I DAMTVÅAN  blir Älmhult länet utmanare till Värnamo om seriesegern.

I treorna poäng i går för Älmhult och seger om än på övertid för Norra, som bara är poängen efter Karlshamn och Sölvesborg. Fortfarande tufft för Grimslöv/VT och Markaryd.

I fyrorna NY Ljungby vinst och med Slätthög (b) Lagan (h) och Hovshaga (b) tror vi biljetten till trean ordnar sig. Ingelstad inblandad i streckstriden i sydöstra fyran med i första hand Blomstermåla.

I femman södra klart att tre Kronobergslag tar 1-3 plats. Flerohopp räcker inte hela vägen, eller hur?

7/9 Hässleholms IF-Räppe 1-1, Dahlstiorp-Ä/L 3-0; Norra-Nybro 2-1, Grimslöv/VT-Glömminge 0-1, Åsa-Markaryd 3-1, Värnamo-Slätthög 2-2, Moheda-Forsheda 3-4, Strömsnäs-VBK 0-4, Ljungby-Guddarp 2-1, Lessebo-Ängö 4-1, Lindås-Ingelstad 2-1, Konga-Flerohopp 4-3, Norrhult-Emmaboda 0-1, BOIS-Näshult 5-2, Örsjö-Rottne 0-0, Alstermo-Tingsryd 5-5, Ingelstad-Ljungby 2-2, VBK-Älmhult 0-4