rejban1

Ja, hittills har det varit Östers IF och Växjö DFF, som spelat sina seriematcher på Myresjöhus Arenas gräsunderlag.

IF Rejban Nu 2016, kommer flera lokala lag och spelare få springa in på Myran och spela en riktig seriematch. Det är IF Rejban i samarbete med Östers IF, som  spelar sin hemmamatcher i E4an på Myresjöhus Arena. Ett initiativ, som ger spelarna i  Gransholm, Hovshaga, Hovmantorp, Lessebo och Sandsbro möjligheter, att kunna springa in på Växjös häftigaste fotbollsarena.Vi säjer ett stort GRATTIS till lokalfotbollspelarna och hyllar IF Rejban för detta initiativ och önskar lycka till.

När jag själv spelade lokalfotboll, vilket var i BK för nästan 100! år sedan, (1969) var Öster nya Svenska Mästare och Nya Värendsvallen mer eller mindre ny. Då fick vi i Växjö BK möta Liatorp i en division 3 match på den nya arenan. När man första gången sprang på den gröna mattan glömmer man aldrig. Hur matchen gick? Vi vann så klart!

Årets seriepremiär på Myresjöhus Arena alla kategorier, blir ett derby i Elitfyran Östra mellan IF Rejban och Gransholms IF fredagen den 15 april kl. 19.00.

Därefter följer Växjö DFF den 17/4 mot Hovås/Billdal i elitettan seriepremiär och sedan den 23/4 är det dags för Östers hemmapremiär när Tvååker kommer till Växjö.

Vi längtar…

arena1