Ja, jag vågade mig på en tippning av vilka lag, som kommande helg spelar FINALSPEL i Åryd Cupen.  De nio (9) lag jag tippade inför helgen var Älmeboda/Linneryd, Hovshaga, Åryd, Räppe, Lagan, Pukeberg, Lindås, Hossmo och Lammhult.

Hur gick det då? NU när söndagens spel är avgjort kan jag presentera de nio lag, som går vidare till kommande lördag (22/2) och slutspel. Det blev Älmeboda/Linneryd, Hovshaga, Räppe, Lagan, Pukeberg, Lammhult, Hossmo samt tre lag, som jag missade Ingelstad, Värnamo Södra och Växjö BK

7 rätt av 10, hyfsat tips, eller hur? Men ytterligare två lag av mina tippade var nära. Lindås/Långasjö förlorade lottning mot Haga inför kvalspelet annars hade de utmanat Växjö BK och Åryd IK blev utslagna i kvalspelet

NU laddar vi för finaldagen, lördag 22 februari i Växjö Tipshall

Vem utmanar titelförsvararen FK Älmeboda/Linneryd? Vi ser framemot ett spännande finalspel på lördag den 22/2