Det blev 2-3 förlust i bortapremiären för Räppe. Tyvärr en förlust, men ett Räppe, som mötte ett mycket bra och stabilt Råslätt. Vi kommer säkert att höra mera om denna nykomling.  I övrigt i första omgången av årets tvåan fotboll noterar vi att IFK Hässleholms klara seger och Österlens klara förlust.

Nu är det dags för hemmapremiär idag  lördag mot nykomlingen Sölvesborgs GoIF, som  och matchen spelas på SPORTFÄLTET i Teleborg kl. 14.00.

En vecka efter premiärmatchen säger Ilija Dobric, tränare i Räppe

-Vi gjorde en riktigt bra bortamatch i premiären. Tyvärr räckte vi inte hela vägen, men Råslätt är bra och kommer att vara med i toppen. Det är lite förändringar i laget jämfört med 2017 och vi måste ha tålamod och ge dessa unga spelarna tid att komma in i division 2 spelet.

-Det finns gott om energi i spelarmaterialet och stundtals visade många av spelarna att vi har något på gång. Nu är det ny match och denna gång på Sportfältets konstgräs mot ytterligare en nykomling.

-Hela vår anfallstrio från 2017 saknas, men jag ser på träningar och i förra matchen, att kunnandet finns och serien är lång, avslutar Ilija

Omgång 2

13/4 Hässleholms IF (1)-Assyriska Turbin (3) 2-2

14/4 Räppe (0)-Sölvesborg (0), Lindsdal (0)-Bromölla (0), Dahlstorp (3)-Asarum (0), Nässjö (3)-IFK Hässleholm (3)

15/5 Nosaby (3)-Berga (1), Österlen (0)-Råslätt (3)