Snart är halva serien spelad för de flesta lagen och nu är det viktigt att plocka poäng om man vill vara med i toppen eller rädda kontraktet för spel i samma serie 2021.

Fredag kväll med länsderby på TIVAB vallen i trean, derby på GRAN vallen o HAGA vallen och toppmatch i fyran på HULTA vallen.

Lördag eftermiddag nya poäng i matchen ÖSTER-GAIS? Vi ställer samma fråga till Räppe och Ä/L? Kommer Norra vara med i toppen av trean eller blir det ett mellanår? SERIEFINAL mellan Sölvesborg och LJUNGBY och nästan ett måste för LIF att ta minst ett poäng. Derby på ÄLMEKULLA i fyran. Finns det något lag, som kan stoppa Älmhult från att spela i trean 2021? Häftigt kommunderby på Virdavallen. Vem tar tre poäng?

Går tåget för VÄXJÖ DFF på söndag?

Fredag 28/8, Gransholm-VBK, Slätthög-Grimslöv, HAIF-Rejban, Hovmantorp-Konga, V/D-H/R, Nöbbele-Emmaboda, Torpa-Lanna, Bor-Guddarp, D/P-Bosna, Strömsnäsbruk-Dardania, Farstorp-Åseda, Angelstad-Liljan, Lenhovda-VTF/Grimslöv, Hallaryd-R/T –

Lördag 29/8 Öster-Gais, Räppe-Kristianstad, Karlshamn-Ä/L, Norra-Saxemara, Åryd-Lagan, Sölvesborg-Ljungby, Älmhult-Liatorp/Eneryda, Lammhult-Ingelstad, Tingsryd-Hossmo, Näshult-Moheda, Rottne-Höreda, Alvesta-Vislanda, Flygfors-Furuby, Sandsbro-Flerohopp, Ingelstad-VBK, Osby-Ljungby, Röke-Älmhult –

Söndag 30/8 Vittsjö-Växjö, Virestad-Kånna