I väntans tider inför FRIMÅNADEN den 15 november händer det ett och annat även på spelarfronten och Kronobergsfotbollen har snappat upp följande från några av föreningar, som tjuvstartat.

Denis Velic och Östers IF jobbar för fullt med sin trupp inför 2021. Oliver Silverholt, Pavic, Jonathan Drott och mv. Mehic har signat för en förlängning.

På något lägre nivå (trean) hittar vi Mario Delic från Granholm, Erick Bägerfeldt , Ä/L och Adis Hodzic, Ljungby IF till Växjö Norra. Älmhults IF fyller på med Kevin Johansson. H/R. Noteras att Växjö Norra, Ljungby, Åryd och Älmhult jagar inte bara nytt, utan lagen har jobbat mycket med förlängningar av sina egna spelare. Detsamma gäller Älmeboda/Linneryd..

VBK (div. 4) vill uppåt igen och har satt igång ett nytt rekryteringsjobb och Tif Kiddu, Derrick Ssengtonko och Sabwe Jastas är de senaste tillskotten. Jobbet med förlängningar bland lagen i fyran har startat och fortgår. Nykomlingar, som Alvesta, Moheda och Sandsbro till fyran jagar säkert nytt.

Andra som börjar se om sitt hus är H/R: (div. 5) med  Isak Persson, Otto Carlqvist, Erik Karlsson och Guddarp (div 5) med Filip Ekholm, Erik Johannesson, Erik Bengtsson, Kavin Trinh, har redan startat sina rekryteringar.  Wexio FK, Åseda, Kånna och Råstorp/Timsfors, som är nykomlingar i femman 2021, laddar säkert för fullt.

Vi väntar alla på FRIMÅNADEN 15/11-15/12 och nu när de flesta klubbarna löst TRÄNARSYSSLAN blir det lite fler aktiviteter. Ryktesvis har vi uppsnappat att det kommer någon nytt kompisgäng, som börjar sin vandring från  VÄXJÖSEXAN 2021