Ja, nu börjar det röra sig på tränarfronten och när serietillhörigheten trillar in och de olika fotbollssektionerna och de styrande i de olika föreningarna summerar 2020, är det ofta tränarens roll, som synas starkast och först. Det har redan hänt en del och efter Räppe GoIFs entledigande av Ilija Dobric och tränarskifte för Växjö DFF i damallsvenskan.

NU börjar nyheter strömma in om planeringen för 2021

Baskim Isufi, tidigare tränare för FK Älmeboda/Linneryd  har efter ett kort uppehåll nu placerats i division 1 laget Oskarshamns AIK. Bashkims nya uppdrag blir assisterande tränare. Laget har 10 omgångar kvar att spela i serien med en placering i mitten med sex (6) poäng ner till strecket för negativt kval och 10 poäng upp till toppen och kvalstrecket mot Superettan.

Vi har också fått besked att Jerry Holmbeck fortsätter i Rottne IF, som i år spelar i Mellersta femman och gör det riktigt bra. När en match återstår är det klart att laget tagit en fjärde placering i tabellen.

En annan välkänd fotbollsprofil/spelare/tränare vill efter några års uppehåll börja träna ett lag igen. Det är Fredrik Bild, senast i Räppe GoIF. Nu kan det vara dags igen.

En annan tränare, som står utan lag inför 2021 är Enes Ahmetovic, som har gått skilda vägar med sitt Gnosjö

Det närmar sig serieslut och då vet vi att det kommer hända en hel del – fortsättning följer