Derbydags när UNITED och NORRA möts ikväll på Tallevi i Vislanda??? Ett United, som efter betalningssvårigheter hos Växjö Kommun, nu får hjälp av grann kommunen och Vislanda IF, för att kunna spela sina hemmapremiär? Två lag, som inledde seriespelet i helgen, United med 3 poäng borta och Norra med 1 poäng hemma. Mycket skriverier och snack kring United första match i Pukeberg, under veckan, där hemmalaget lämnat in protest om oregistrerade spelare och att spelare namngivna i laguppställningen inte.stämmer med de som spelade.  Sv. FF har inlett en granskning och specialbevakar matchen och kommer att göra ID kontroll av samtliga spelare. Beslut om Pukebergs protest förväntas komma senare i veckan och det blir en intressant fortsättning.

I fyran nya 3 poäng för Hovshaga AIF i sydvästra och Åryd IK i sydöstra på bortaplan? Revansch för VDFF akademi efter förlusten i premiären?

Torsdag 18/4 Växjö United-Växjö Norra (OBS spelas på Tallevi konstgräs, Vislanda), Älmhult-Gnosjö, Strömsnäsbruk-Hovshaga, Ängö-Åryd, Delary/Pjätteryd-Angelstad, Å/T-Tingsryd, Örsjö-Norrhult, Älghult-Farstorp, Ling-Bor, VDFF Akademi-Karlskrona