På Grimsta idag en superviktig match i Superettan mellan BP och Öster. En intressant tillställning som kanske var direkt avgörande för båda lagen. Två bottenlag och tyvärr för spelarna en matchledare (domare), som var mycket svag och redan i första halvleken hade flera mystiska ingripande, som drabbade båda lagen. Han delade ut gula kort och förre Öster spelaren Björken fick ett rött direkt.

1-0 till hemmalaget efter försvarsmisstag i den 39 minuten. Lite mer Öster i slutet av halvleken då BP från ca 40 minuten fick spela med 10 man.

I andra halvlek var det nästan till 100% Öster mot ett försvarande BP och Öster försökte med inlägg efter inlägg. 1-1 kom också genom Johannesson och det var rättvist, men trots att viljan fanns att göra ytterligare mål var det kunnandet, som svek. Dåliga inlägg, missade passningar var det vi fick se sista halvtimmen och det förlösande segermålet lyste med sin frånvaro.

Matchen slutade 1-1 och det var två förlorare, som vandrade av arenan.

BP-Öster 1-1 och Öster fortfarande på nedflyttningsplats. Nästa match onsdag i Svenska Cupen Karlskrona borta, nästa hemmamatch ÖIS på Myran