Nu är vi bäst i kommunen, ett tag sen sist

niklasa121Nykomlingar, seriepremiär och laget får möta värsta lokalkonkurrenten. Det kan inte vara bättre!!!

Hovmantorps GoIF kom till idrottsplatsen i Lessebo efter några års spel i E4:an för att möta nykomlingen från fyran, som t.o.m var nere i 5:an i sin första seriematch för året. All press på gästerna tyckte hemmalaget, som var riktigt taggade och visade det redan från start.

-Ja, vilken serieinledning vi fick, säger Niklas Andersson, välkänd Lesseboprofil. För våra killar  var denna match ett riktigt tändmedel för att starta seriespelet på rätt sätt och vi fick en hyfsad inledning tycker jag. Efter en vass Hovmantorp chans fick vi både 1-0 och 2-0 i första halvlek, vilket gjorde att vi i andra halvlek kunde spela av matchen.

-Det har varit lite tunt under försäsongen, speciellt när vi tränat på konstgräset. Nu sedan två-tre veckor är vi på vår egen träningsplan och några av spelarna har kommit tillbaka efter skador och vi är nästan 20 på träningen varje gång.

-Vår centrallinje med Emil Andersson, Rasmus Dahlman och Jocke Ivarsson är stark och Lesseboandan i gänget gjorde att vi kunde hålla ställningarna och vinna mot Hovet. Bäst i kommunen, eller hur?

-Nu är det ny match redan på torsdag kväll och vi skall till svåra Fredriksskans för match mot Ängö, ett välspelande gäng, som vi mött tidigare och haft svårt för. Med våra tre poäng i ryggen efter segern mot Hovet, känns det verkligen inspirerande för gänget

amars129 amars1210

%d bloggare gillar detta: