Fortfarande seriespel för Räppe, Växjö DFF och Öster

Veckans seriespel är för våra tre högst belägna klubbar i seriesystemet. Växjö DFF, Östers IF och Räppe GoIF.

En match spelas på hemmaplan och det är laget, som redan är klara för ALLSVENSKAN 2018, Växjö DFF, som spelar på Myresjöhus Arena på fredag kväll kl. 19.00 mot Böljan från Falkenberg. Ett lag, som ligger under strecket och har det mycket tufft. Ett lag, som senast fick stryk av Sundsvall och varvar bra och dåligt ganska mycket. Två poäng under september och får det svårt att klara nytt kontrakt.

På söndag reser Östers IF norrut och möter serieledaren Dalkurd i Borlänge. Matchen spelas kl. 16.00 och för Öster finns fortfarande en KVALPLATS inom räckhåll. Sex (6) poäng upp och lagen framför Trelleborg möter Falkenberg och Helsingborg spelar mot Värnamo! En fin avslutning och 12 poäng på de fyra sista matcherna mot Dalkurd, Falkenberg, Brommapojkarna och Helsingborg? Ja, då kanske vi får vara med om en kvalmatch till Allsvenskan. Det har funnits några lyckade serieslut genom tiderna för de rödblå, eller hur?

Vårt tredje lag, Räppe GoIF, har redan gjort något, som vi inte trodde inför säsongen. NYTT KONTRAKT i tvåan och detta med råge!!! Avslutningsmatchen spelas på Malmö Stadion mot Kanariefåglarna (IFK Malmö) på lördag eftermiddag kl. 14.00 och hur det än går GRATTIS spelare, Ilija Dobric och hans tränarteam, ledare och andra runt laget.

13/10 Växjö DFF-Böljan 19.00

14/10 IFK Malmö-Räppe 14.00, Dalkurd-Öster 16.00

%d bloggare gillar detta: