En jämn och oviss serie, där alla både vinner och förlorar

Aseriee418

Förra årets kvallag till tvåan åkte ut till Alvesta i lördags och Virdavallen för seriepremiär mot nykomlingen i 3:an Alvesta GIF. Det blev för mig överraskande en hemmaseger med 2-1 efter mål av Alen Dzanic och Alen Maslic för AGIF och Lavdim Berbatovci för Ä/L.

saso1599Vi tog ett snack med segerorganisatören, tränaren i Alvesta GIF, Saso Atanasoski, som förmedlade sina tankar om matchen och laget.

-Kanske tog Älmeboda/Linneryds spelarna lite lätt på matchen. En nykomling skall vi slå, fanns nog i deras undermedvetna, säger Saso.

-Nu fick vi en fin inledning med två snabba mål efter 15 minuter, när mina två Alen gjorde var sitt mål. När vi sedan hade denna ledning är vi riktigt bra. Laget är väl organiserat och mina spelare är mycket disciplinerade. Vi är svåra att slå och med Jonatan Lindahl ny i målet för året från Räppe, kommer det inte att bli lätt att göra mål på AGIF.

-Om jag ser till laget har vi bantat truppen till 17-18 man och det med en tanke att låta de unga spelarna, som finns under truppen vara med och känna på seniorfotboll. Det finns en hel del mycket lovande, som bankar på A-truppens port.

Vad tror du om lagen och serien, som nu har startat?

-Jag tror det blir en jämn serie. Några lag sticker ut lite grand, t.ex. Räppe, Älmeboda/Linneryd och Glömminge, men det gäller också att få ihop de duktiga spelarna till ett lag på plan, som fungerar tillsammans.

-Vi har en ny tuff match framför oss, då vi till helgen skall till Öland och möta Glömminge på bortaplan. Ingen lätt uppgift, men det var inte seriepremiären heller, avslutar Saso

16495 16493

%d bloggare gillar detta: