Nytt till Hovshaga AIF i E4:an

besim

Vi fick i kväll ett pressmeddelande från Hovshaga i E4an östra. Det är aldrig försent att hitta nya spelare, även om de är gamla.Hovshaga AIF har gjort klart med Besim Shulemaja. Den erfarne mittbacken har tidigare representerat bland annat Halmstads BK, Saxemara IF, Avinter1522Sölvesborgs GoIF, Karlskrona AIF och Nybro IF.

– Vi vill bygga långsiktigt med vår unga trupp och många egna produkter. Men för att kunna göra det framgångsrikt behöver vi erfarna stöttepelare. Vi ville ha en ersättare för Daniel Pettersson när han slutade och det är precis vad vi får i Besim, en ledartyp och ett föredöme, kommenterar Ola Bergqvist, huvudansvarig i Sportgruppen.

34-årige Besim kommer från ett litet uppehåll med fotbollen, men har redan hunnit visa sin klass på träningarna. Han slog igenom i Halmstads BK som ung och har stor erfarenhet från divisionerna högre upp i seriehierarkin.

– Det är en kraftfull mittback med ett bra tillslag. Han styr sitt försvar tydligt och bara där får vi ytterligare en dimension i vårt lag, säger Peter Ljung, tränare i HAIF.

 

%d bloggare gillar detta: